Zi Punt

29 Haziran 2008 Pazar


100. gönderim bu. Duygusallaşmaya gerek yok, öyle bi sayı işte :)
Abijim bloğuma bayıldı. Gitmeden çoook güzel bi klip izletti bana, bundan da bahset bak diye de tembihledi :)
Zi Punt, süper bir grup. Türk olduğu için en çok da.
Oğuz Kaplangı: Elec-Trip müzik prodüksiyon şirketinin yöneticisi. Halen Istanbul Calling ve Techno Roman Project ile Producer/DJ olarak Türkiye’de ve yurt dışında sahne alan; Elec-Trip Jingles bünyesinde pek çok markaya reklam müziği üreten, film müzikleri yapan Oğuz Kaplangı, aynı zamanda Rebel Moves grubunun eski üyesi ve Radyo ODTÜ’nün kurucularından.

Chi K. : şarkı söylemeye New York’ta Bard College’da başladı. Elec-Trip’te üretilen reklam jingle’larının çoğuna ses veren Chi K.’nın Elec-Trip albümleri ve film müzikleri dışında yurt dışı compilation albümlerde yer alan parçaları da bulunuyor.

Orange: İstanbul’da yaşayan Yeni Zelanda doğumlu müzisyen / video sanatçısı Reuben de Lautour’un diğer adı. Bir yandan kendi solo dans / elektronik projesi ile sahne alan Orange, Ocak 2008’de Zi Punt’a katıldı. Türkiye’ye gelmeden önce Princeton University’de müzik okudu, New York ve New Jersey’de DJ’lik yaptı. İstanbul’da İTÜ MIAM eğitmen kadrosuna dahil oldu, halen burada müzik üretimi ve mühendislik, ses ve video art dersleri veriyor. Orange, İTÜ MIAM kayıt stüdyosunun yöneticilerinden ve freelance müzik prodüktörü olarak da çalışıyor.
...
şeklinde oldukça tatmin edici özgeçmişleri ve harika bi klipleri var : Nudge!!!

1 yorum:

Sinem dedi ki...

100. yazın hayırlı olsun. Sound çok hoş geliyor kulağa ama tamamını dinleyip daha sağlıklı yorum yapmalı sanırım. :) Abine de Allah kavuştursun.