Gn geldi, hoş geldi :)

4 Eylül 2008 Perşembe




Ramazan ayı girince annemin biraz da babamla ilgilenmesini istedim. O yüzden annem İzmir'e gitti. Kaptanımız eyp ise gözü arkada kalarak 4 günlük son bir tura çıktı. Geçen akşamki ani hareketten sonra bebeğin 3 hafta baş aşağı duramayacağını düşünüyor, 'Kesin ben yokken doğar. Babam nerdeydi ben doğduğumda diye sorarsa ne deriz.' diye üzülüyor. Benimse İzmir'de doğduğunda babası Batman'da görevli olan biri olarak böyle bir endişem yok. Çünkü biliyorum ki o bizim çok daha rahat yaşayabilmemiz için çalışıyor şu anda ve en önemlisi çoook sevdiği mesleğini yapıyor.
Herneyse ben yalnız kalmayayım diye görevi teyze adayı Gn aldı, bugün geldi Bodrum'a. Gelirken de bu güzel şeyleri getirmiş bana. Bu arada utandırdı beni ne zamandır bişey yazmamış bloguna, halbuki anlatacak bi dünya şeyi var. Ben onu dürtükleyeyim bu aralar yazar yine :)

2 yorum:

Sinem dedi ki...

Babasına söyle merak etmesin. O yokken doğmayacak minik yavrunuz. :) Bence yani. Hahaha. Ay iyice benimsedim bu medyumluk işini ve benimsemem hoşuma gitmedi. İçime öyle doğuyor ama napiim. Gn hoşgeldi bu arada. :)

Adsız dedi ki...

valla senin sayfaya baktıkça,22-21-20 görünce ciddi heyecanlanıyorum:) aman bizi habersiz bırakma:)