Melek Güneş abla oluoooo!!!!!

13 Ocak 2009 Salı





Çok şok edici bi haber gibi görünse de bizim beklediğimiz ve çooook istediğimiz bişeydi bu kuzu..
Henüz 5 haftalık.
İlk önce biraz telaşlandım aslında. Melek Güneş sezeryanla doğdu. Üstelik 3,5 ay önce. Ama doktorum sağolsun yine rahatlattı bizi epey. Ben çok dikkat etmiştim bu arada kendime. Dikişlerim çok iyi görünüyormuş.
Bir de üzüldüğümüz şey, Melek Güneş'in sütten kesilmek zorunda kalması oldu. Ama zaten çok çok az olan ve bi türlü arttıramadığım sütümü ilk aylardan itibaren ek mamayla destekliyorduk. O yüzden çok yabancısı değil mamanın.
Şimdilik günlerim bu yeni duruma alışmakla geçiyor. Cumartesi kalp atışı dinlenecek, bi de Melek Güneş'in 4. ay kontrolü :) Herşey karıştı birbirine. Kuzuların doğum günleri 40 mewlüdleri birarada olacak gibime gelio :)
Meleğimin minik omuzlarına büyük bi sorumluluk bindi şimdiden, küçük abla artık o, kıyamam...

28 yorum:

Burcu dedi ki...

aaaaa çok tebrik ederim, çok şaşırdım ama ne güzel ikiz gibi büyüyecekler.. Senin için inşallah zor olmaz, ya ben de istiyorum sanırım :)))

sevil dedi ki...

çok tebrik ederim ama çok zor olacak sanırım iki< gibi.Ben ve kızkardeşim böyle büyüdük çocuklar için güzel oluyor heleki aynı cins olursa:)

Adsız dedi ki...

merhaba yorum bırakmayan ama sizi hamileliğinizden beri takip eden bir okuyucunuzum.ama şu başlığı okuyunca yorum bırakmak istedim.önce maşallah diyeyeyim .ikiz gibi büyüyüp giderler.ve kıskançlık olayı en az seviyede olur.
ne diyelim hayırlı olsun 2.bebek:)

ozlemhan dedi ki...

Ay inanmıyoruuuuuum şok oldum.Kendimi düşünemiyorum böyle.Benim annemle aynı binada oturuyorum ama yinede düşünemiyorum

nazo dedi ki...

Hadi canım sen de !!! 2 tane bebek olacak burada :)))) Yaşları çok yakın olacak, bu harika bişey bence ama sen ne yapacaksın Elf?Süper bir cesaret, tebrik ediyorum. Cinsiyeti ne olacak merak ettim şimdiden. Sağlıkla gelsin MG nin kardeşi :)

Adsız dedi ki...

bende i na na ma dım :) valla cesaretinden dolayı kutluyorum canım.İnşallah sağlık ve sıhhatle kollarına alırsın,MG de abla olur ne güzel:)aslında şimdi zor olur gibi olsa da sanırım ilerde çok güzel olacak,ne güzel ikiz gibi olucaklar,nazar değmesin canım:)

Esin dedi ki...

elifcim çok tebrik ederim ,söylenecek çok şey var nerden başlasam bilmiyorum.
Öncelikle yazını ilk gördüğümde söylediğim "şaka yapıyor olmalı elif" oldu.Gerçekten hem çok güzel hemde çok zor bir durum.
Bende ömer doğunca yeni bir bebek dah istediğimi söylediğimde annem acele etme yoksa ömer ezilir demişti.
Melek güneşi arada bırakmamak için artık işin daha zor olacak.Ama biliyorum ki sen üstesinden gelirsin:)
Sütten neden kestin onu anlamadım ,bildiğim kadarıyla hamileyken bile 6 ay emzirebiliyorsun.6. aydan itibaren süt gelenin hakkı oluyormuş.
ÇOk tebrik ediyorum,yeni maceralarını ,yeni bebişini ve melek güneşin ilklerini sabırsızlıkla bekliyorum.Tekrar tebrikler canım :)

Sedosh dedi ki...

Merhabalar. Tanışmıyoruz ama sizi uzun zamandır takip ediyorum. Okuduğumda yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. Tebrikler. Kızlarımın arasında 13 ay var benim de. İkisi de sezeryan bebekleriydi. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Üstelik hep beraber oynadıkları için işim daha bir kolay olmuştu. Şimdi 11 ve 12 yaşındalar. Sorunlar ve kıskançlıklar 7 yaşında başladı ve hala devam ediyor :))) Sevgiyle kalın. Tebrikler...

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

çoook tebriklerrr :)))

Rahsan Collyer dedi ki...

Elf bu ne hız ya??? Vallahi şok olmadım desem yalan olur, okuyunca inanamayıp tekrar okudum. Medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ederim arkadaşım. Ayrıca da tebrikler, kolay bir hamilelik olur inşallah ve hayırlısıyla, sağlıklı doğurursun umarım. Zor olacak belki ama en azından ikisi bir anda büyüyüp çıkacak aradan. Ben hamileyken 2009'un yazına ikinciye hamilelik planlıyordum güya ama şu an yok almayayım diyorum:) En az 3 sene:) Tebrikler canım, valla en iyisini yapmışın, bravo. Arkadaş olur çocuklar birbirlerine.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

anaaaa. şok oldum hakkaten. ya çok zor olacak bu iş. daha birincisi minicikken. ama istiyorsunuz mademsem hadi hayırlısı diyelim. okula da beraber yazdırırsınız artıkın.

Seyhan dedi ki...

cesaretine hayran kaldım doğrusu.. ama istenen bir bebek olduğuna göre hayırlı olsun allah tamamına erdirsin , kendine çoook iyi bak,küçük ablaya öpücükler

Sen Gelince dedi ki...

Çok şaşırdım ben de... Tebrik ederim.... Ara biraz kısa olmuş ama belki de ikisini birden bir arada büyütmek daha kolay. Birini büyütüp tamam artık rahatım dediğiniz bir anda ikinciyi yapmak her şeye yeniden başlamak belki de daha zor... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

gezicini dedi ki...

aa tebrik ederim.. benim için şimdilik zor gözüküyor. ama cesaretin için tebrik ederim!
hayırlı uğurlu olsun...
sevgiler
gorki

Burcu dedi ki...

Ay ben bi daha yorum yazacam dayanamadım :) Dün gece hep seni yani durumunu düşündüm, acaba ben şimdi hamile olsam (oğlum şu anda 10,5 aylık) napardim diye düşünürken bir de 3,5 aylıkkenki halimde düşündüm ve hemen bu düşünceleri kafamdan savuşturdum :) Melek Güneşe çok ablalık sorumluluğu yüklemedikten sonra ikisinin de gelişimi açısından çok çok iyi olur bence de... Yardim edecek birileri de varsa size, ooohhh süper süper...

gulnihal kalfa dedi ki...

Hülya ablanın şok tepkisi en güzeli :D hadi alam inşşalh en az melek güneş kadar sakin bir bebek olur. Mg nin maşallahı var çünkü.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

bu arada ikinci de kız olursa şapşahane olur sanırım. aynen bu yaş farkında 2 kızkardeş var yakın dostlarım. kardeş olmanın ötesinde çok iyi dostlar

Bahar Eren dedi ki...

Elif ,

seni tanimasamda cok mutlu oldum adina cok sevindim ve sasirdim. Allah o minik yavruyada guzel yazilar versin. Iki kardes cok yakin olurlar insallah.

sevgiyle kalin

Adsız dedi ki...

:) Tebrikler bana akıl danışmalar boşuna değilmiş. Uzun ve çok keyifli bir maceranın başındasın. Kim ne derse desin herşey çok güzel oluyor...

aysarayı dedi ki...

maşallah hem cesaretinize hem de hızınıza..güzel geçer hamileliğiniz inşallah,sıkıntı çekmezsiniz..
ben de art arda olmasını istiyordum aslıdan önce ama hem sezeryan,hem de kızın değişen halleri yani yaramazlıkları fikir değiştirtti bize...hayırlısı olsun,valla çok hoş bir şey...

mummy dedi ki...

Arada bi gelip gidiyodum..Ay şoktayım şu anda kendime gelemedim..Ne diyim valla gözünüz aydın Allah kolaylık versin:))

siyap dedi ki...

tebrik ederim!
başlığı okuyunca hadi canım bir yakınının bebişi oluyordur ondan böyle yazmıştır dedim ama çok şaşırdım doğrusu.istediğiniz bir bebiş olması çok güzel en azından hazırlıklısınız.ilk hamilelik yeni bittiği için alışman zor olmaz herhalde :) sağlıkla büyür ikisi de inşallah,

sevgileeer...

Adsız dedi ki...

hamilelik zorgeçer bnc dogunca bi şekilde büyürdeson günlrdeagırkaldırımıo hamileken bkaıma muhtaç bebeyle zor olurama onların sıkıntısı bile gzüel kollay gelsin

havvanur dedi ki...

ay bnm kızımda10 ekim dogumlu bu ay korktum sz cesur olmalınız . istenen çocuk kolayda olur herşeyde bi hayırvardırr by

Yesim dedi ki...

Elf, ben de bir an kuzen falan geliyor heralde diye dusundum basligi gorunce ama sonra yazini okuyunca cok sasirdim. Valla madem istiyordunuz o zaman cok tebrikler, ama ben su an 2,5 aylik bebekle 2.cocuk istemedigime karar vermis bulunuyorum :)Sana coook kolayliklar diliyorum, insallah rahat bir hamilelik gecirirsin de Melek Gunes'le de ilgilenmek kolay olur.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

CANIM BENİİMM EYPİNDE SENİNDE ÇOOOK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYDİ İKİNCİ BEBEK.DAHA MG DOĞDUĞUNDA KONUŞMUŞTUK ALLAHIN SEVGİLİ KULUSUNUZ OYÜZDEN ALLAHIM KALBİNİZE GÖRE VERDİ.ŞANSI BAHTI AÇIK SAĞLIKLI HUZURLU GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR BEBEĞİNİZ OLSUN İNŞALLAH. BENİM MG'M ZATEN ADI GİBİ MELEK!DÜNYA TATLISI. KÜÇÜK HANFENDİ O. OYÜZDEN NE SENİ NE KARDEŞİNİ ÜZMEZ.SEN NASIL ABİJİNE TAPIYOSUN ONLARDA ÖYLE OLURR. KİM NE DERSE DESİN BIIRAAAAAKKYAAAAAAAAAA!!! EYP'İNDE SENİNDE HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.SİZİ ÇOOOKK SEVİYORUZZZZZ.ÖPTÜÜKK

Denize ve Nehire aşık dedi ki...

Bir önceki yorumda belirtmeyi unuttum, 2 çocuklu hayatla ilgili "ikinci çocuk birincinin pabucunu dama attırır" mı diye bir yazı yazdım bloga ve bu yazının "zor bir gün" "güzel bir gün" gibi türveleri yolda. Sanırım ilerde az-çok neler yaşayacağını görmek açıısından sana rehber olabilecek yazılar. Kafana takılan herhangi bir konuyla-ki insanın kafasına bir sürü şey takılıyor- ilgili aynı yollardan geçmiş ve geçmekte olan bir anne olarak yardıma hazırım. Sevgiler (Başak)

ASLI dedi ki...

Canım tebrik ederim çok şaşırtıcı bir haber...Kardeş kardeş büyürler artık..Senin içinde ilginç bir yıl oluyor,bir yıl sürekli hamilelik:DKısa bir ara sonra yine göbiş:D tekrar tebrik ediyorum sağlıkla gelsin melek güneşin kardeşi sevgiler canım..