Babaaa!! Büyüksün!!!!

15 Şubat 2009 Pazar



Fotoğrafı görüp çarpılamayın hemen sayfayı!!
Bugüne kadar baştan sona bir tek şarkısını bile dinlemiş değildim. Övünmek, cool davranmak için söylemiyorum. Dinlemeden, okumadan, izlemeden eleştirmek esas denyoluk zaten biliyorum. Ama denk gelmemişti işte - 2 yıl öncesine kadar. Pardon 3 yıl olmuş bile bu 14'te 14'lük albüm çıkalı. Ben de 3 yıldır ara ara, bazen ciddi bir biçimde sararak dinliyorum.


Orjinal Müslümcülerin - ki bence onu bir türlü bize dinlettirmeyen, bizlerden yani benim gibi müzik zevki olanlardan uzaklaştıran o psikopatlardır- çooook sinirlendiği, jilet yaralarının sızladığı bir albüm olmuş olabilir. Neticede onlar da Björk'ten, Bob Dylan'dan bihaberler. Ama Müslüm Baba değil işte. Algılar sonuna kadar açık.
1978'de geçirdiği trafik kazasında önce öldü sanılarak morga konulacakken, durumun vehameti anlaşılmış, kafasına beynini koruyacak plaka tarzı birşey yerleştirilmiş. Sorulara geç ve manasız yanıtlar vermesi kafasının gğzel olmasından değil, aksine bu derece zarar görmesinden imiş. Koku ve işitme duyusu yok denecek kadar az, az denecek kadar hiç. Bu da yıllar yıllar öncesinden Lütfiye'nin söylediği birşeydi, nasıl aklımda kaldıysa bak nasıl yeri geldi.
Hadi size iyigünner!!!!

1 yorum:

İLKAY dedi ki...

Aman tanrım ben daha yeni okuyabildim, yandaki sayaçları görünce kafam karıştı sayfa sayfa geri gittim de öğrenebildim yeni bebeği... Hayırlı olsun sağlıkla doğsun minik ablayada öpücüklerimi gönderiyorum...