Bayıldık

12 Şubat 2009 Perşembe

Meleğimi beklerken beni en çok tedirgin eden şeylerden biriydi tırnak kesmek.
Bir süre acaba kesmesem, törpülesem mi gibi garip çabalara girdim.
İlk başlarda zaten kendi kendine soyulup dökülmüştü tırnakları. Ama sonra iş başa düştü. Önce uykusunda denedim, eciş bücüş bişeyler oldu. Sonra bir arkadaşım 'Uykusunda sıçrayabilir, uyanıkken sıkıca tutup kes.' dedi, hatta ilk seferi o denedi. Bana daha kolay göründü. Ama geçenlerde o minik tırnak makasıyla, wee galiba, babam aceleyle almıştı araştıramamıştım, birazcık ama gerçekten birazcık etine değdirdim, biraz kanadı, melek güneş biraz ekşitti yüzünü, benim paniğim ve gözyaşım korkuttu onu. Ee tabi çocuğu göğsüne bastırıp, 'Annecim özür dilerimm!!' diye ağlayınca kuzucuk şoka girdi, garip garip bakıp ağlamaya başladı. Her neyse çok uzattım. :)
Geçenlerde Oasis'e götürdüm meleğimi. Hem oraya çok yakın olan eski işyerime uğrayıp tüüm memurlara sevdirdim güneşimi, hatta Adanalı bi abimiz, hoşşig diye sevdi güneşi :))) Demek ki varmış böyle birşey gerçekten :) Neyse Oasis'teki Chicco'ya uğrayacak olursanız çooook yardımcı olan bi kız çalışıyor orda, eşiyle birlikte çalışıyorlar hatta. O çok yardımcı oluyor her konuda. Çoğu markayı satıyorlar, hepsini karşılaştırarak anlatıyor, ona göre tavsiye de bulunuyor.

Sonuç şu ki;



Fotoğraf sadece tanıtım amaçlı çekilmiştir.
Evhamlı olmasam da çok dikkatli olmaya çalışıyorum bu konularda. Elinden aldım yani hemen sonra :)
Chicco'nun bu tırnak makasına bayıldım. Uçları yuvarlak olduğu için hiiiç etlerine temas etmeden kesebildim tırnaklarını :)



Bu da yine Oasis'teki Melek Güneş'in binmesi için sabırsızlıkla beklediğim, renklerinden gözlerimi alamadığım atlı karınca...

1 yorum:

Bahar Eren dedi ki...

Barış Mançonun şarkısı aklıma geldi: kömür kömür gözleri var, yumuk yumuk elleri var... daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim ;)

öpüyorum o minik pamuk elleri