The Godfather

12 Şubat 2009 Perşembe




Tanıştırayım:
eyp'nin yandan yemiş hali :P
Ya da eyp'nin 1 saatlik operasyon sonucu yüzünün hali.
Dün ikimiz gittik.
Babam biz küçükken annemi dişçiye götürdüğünde kapıda bayılırdı. :)
Ona çekmişim sanırım.
eyp saat 1'de bana dönüp baka baka girdi içeri, kıyamamm..
Ben de o içerdeyken sıkıntıdan attım kendimi dışarı. Önce kliniğin yanındaki Çıngıllıoğlu'na girdim. Onların peynirine, zeytinine bayılırımm..2 poşet doldurdum :)
Sonra bir başladım yürümeye :) Bir yandan dua ediyorum, bir yandan S.annemi arıyorum Güneş nasıl diye. Yazık o da bana eyp'yi soruyor, ee herkes evladını düşünüyor tabi :) Ben öyle bir almışım ki hızımı bir baktım saat 2'ye 5 var, ben epey yol amışım, dolmuşla döndüm kliniğe :P
Tam içeri girip oturdum ki eyp sallana sallana indi merdivenlerden. Eline kocaman bir buz poşeti vermişler, ondan medet umuyor sanki yapıştırdı yanağına bırakmıyor :)
Neyse evimize geldik, arka arkaya cataflam, antibiyotik, gargara, buz derken yanak indikçe indi aşağıya. Çene kemiğine işlem yapıldığı için şişmesi normal demiş doktoru ama dayanılmaz tabi o ağrı. Pipetle sadece sıvı alabilecek 1 hafta. 1 dişi daha var 20'lik, ilki kadar kötü olmasa da alınması gereken ama bunu yaşadıktan sonra bir daha gider mi bilmiyorum. Dikişler 10 gün sonra alınacak. Bu arada bugünden işe gitti bile. Erkeklerin hastalık konusunda bir umursamazlıkları mı vardır nedir. Ben olsam dikiş gününe kadar yerimden kalkamazdım heralde :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yaa wallla çook yaşaa öyle güldümkii. eypin yandan yemiş haliiii
fotoyuda tam bulmuşsun tebrikler
biz gülüyoruz aman eyp duymasın.
neyse geçmiş olsun darısı diğer 20lığine inşallah.
koyun can derdınde kasap et derdinde diye boşuna söylememişler.adamcağız içerde ameliyat oluyo sen boğaz derdinde.yesen ve biryerlerinde belli olsaa neyse dicem hadi iyi bakın kendınıze öptüümmmmm kocaman

Bahar Eren dedi ki...

geçmiş olsun eyp beye. Benimde gitmem gerek dişciye ama inan ayaklarım geri geri gidiyor, dişçinin yolunu bulmamak için elimden gelenide yapmıyorda değilim.
böyle oluncada eşim Oz-e kızıyor haliyle :)