Pufffff!!!

6 Şubat 2009 Cuma




Sıkıcı haberler...
Geçen hafta mgnin aşısı için çoook yakınımızdaki sağlık ocağına gittim.
Ayrıca yeni bebişin de kaydı yapılacaktı.
Sabah erkenden kalktık. Alıştık zaten artık. Melek Güneş, yeni bir uyku düzeni geliştirdi. Aslında benim de istediğim birşeydi bu. Akşam 6'dan sonra hiç uyumuyor. Ama 10'dan sonra sabah 6'ya kadar uyuyor, bir sıkıntısı yoksa. Benim için de erken uyanmak iyi oluyor aslında. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Böyle bir sabahta gittik işte sağlık ocağına. Hemşire, zaten arkadaşım gibi oldu artık, tansiyonumu da ölçmek istedi. 8-5 çıkan tansiyon onu çok şaşırttı. 'Çok düşük, nasıl ayakta duruyosun?' falan dedi. Ama ben gayet iyi hissediyordum kendimi. Bikaç gündür ise başım hiç ağrımadığı kadar şiddetli ağrıdı. Dün ikili test için doktoruma gittik. Baş ağrımın nedeni ortaya çıktı. Evde ölçtüğümüz gibi tansiyonum 13-8'e çıkmış.
Normalde iyi denebilecek bu tansiyon hamileyken bana fazla gelmişti anlaşılan.
Kan ve idrar tahlilime daha detaylı bakılacak, sonuç haftaya :(
Ve ben hayatımda ilk defa tansiyonumu nasıl düşürebileceğimi düşünüyorum.




Ve daha zor olanı eyp'nin başında. Daha doğrusu dişinde.
Benim hiç sorun yaşamadan, ne zaman çıktığını bile anlamadan sahip olduğum ama hiç de işe yaramayan 20liklerim eyp'de nasıl olur anlamadım ama yanlamasına çıktı ve çok canını yaktı.
Yıllardır çektiği, ama askerlik, sezon, turlar vs diye sürekli ertelediği bu diş sorunu pzt çözülecek diye umuyoruz.
Ufak bir operasyonla iki diş alınacak. Gömülü diş operasyonu diye geçiyor raporda. O ürküttü bizi biraz. Zaten diş denince tırstığımız için her zaman, erteleye erteleye bugüne kadar dayanabildi.

5 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ayh aklıma hamileliğim geldi. bir gün aşırı düşük tansiyon,, ertesi gün şiddetli kalp çarpıntılarıyla birlikte yükselen tansiyon.. neyse geçecek sonuçta birkaç haftaya kadar. aaa sen zaten biliyorsun ki geçeceğini. 2.hamilelik ne de olsa :))
bu arada maşallahı var melek hanımın uykusunun. ikinci de öyle olur umarım

Burcu dedi ki...

3 adet 20lik dişimi de gömülü diş operasyonu ile aldıdım. Öyle korkulacak birşey değil. ama dikişlerden sonra soğuk uygulaması yapın ki şişmesin... Çok geçmiş olsun..

Bahar Eren dedi ki...

geçmiş olsun. Umarım tez düzelir herşey...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cok cok gecmis olsun Elfeyp, umarim test sonuclari temiz cikar... Dis konusunu da skin ihmal etmeyin... Saglik ve mutluluk dolu gunler diliyorum sana :))

Adsız dedi ki...

aboowwwww ıkı gün bakmadım sayfanıza neler olmuş neler... nazar değdi bence size nazarr. ikinizede geçmiş olsun.
inşallah test sonuçların iyi çıkar.
eyp ede geçmiş olsun şimdiden acil şifalarr.
melek güneşim e ise maşallah! zaten o minik bir asil prenses üzermi hiç annesini hamile hamile? ama hamile olmasaydında çektirecek kadarda nazlı bebik ooo. öptüm hepiniziii