Bu evde tadilat var!!!

20 Mayıs 2009 Çarşamba

Oooofff!!!

Bodrum'daki her evin olmazsa olmazı renkli nazar boncukları, bir de her sene yenilenen rutubetli duvar kenarlarıdır. Bizim de banyonun bir yerlerinden sızdırdığından şüphelendiğimiz sinsi rutubetciklerimiz var.

- Terasa izolasyon yapıldı.
- Banyo sökülecek. Garip şekilli küvetimiz kaldırılacak. Yerine minik bir duşakabin ve tüüüüüümm temizlik malzemelerini Melek Güneş'ten uzak tutmak için bir dolap yapılacak. Hazır bunlara girilmişken düğün telaşından aceleye gelen lavabonun yerine dolapla uyumlu daha şık birşey bakılacak ki zaten aynasının minik bir kısmı kırılmıştı. Garip batıl inançlarım olmadığı için bu durumu takmadım tabii ki ama ayna çok büyük, Bodrum'un suları inanılmaz kireçli ve aynada sürekli su lekesi temizlemek çooook sıkıcı.

- Tüm ev badana yapılacak. Tavan ve merdivenler dahil :( En çok gözümde büyüyen kısım bu, sanki ben yapıcam :P

- Zaten az sayıda olan ve burada pek giyilmeyen ama yine de dolapta yer kaplayan kışlıklar kaldırılacak yerine rengarenk yazlıklar yerleştirilecek.

- Halılar yıkamaya verilecek.
.......

Liste böööyle uzar gider..
Tüm bunlar olurken tabii ki canım annem yardıma geliyor İzmir'den. S.annem de burada zaten. Şansımıza eyp'nin 10 günlük bir boşluğu var.
O yüzden bana eyvallah şimdilik. Zaten bana bişey yaptırmazlar ama nete de girebileceğimi sanmıyorum bugünlerde, önceden haber vereyim dedim :P

1 yorum:

Yelish dedi ki...

aaa ama askolsun Bodrumun rutubetinede , suyunada hasret kac kisi var biliyon mu sennn ??
Ahhh ahhh , ben olsamda orda , hepsiyle ugrassam.Cok seviyorum cnaim Bodrumumu ben .

Kolay gelsinn :)