Kooofer....

30 Mayıs 2009 Cumartesi



Amma da çok blog var net aleminde yaa.
Beni kim izliyor, onun listesinde kim var, hmmm bu güzel birşeye benziyor nerden alınmış acaba......derken bir an ben buraya nasıl geldim derken buluyorum kendimi. Tabii tüm bunlar Melek Güneş'i sakin bir uykunun kollarına, eyp'yi heyecanlı bir filmin ortasına bırakırken minderlerimin arasına gömülü bir halde oluyor.
Yine öyle bir akşam şimdi adını maalesef hatırlamadığım ama severek okuduğum bir blogta erkek-kadın, kuaför-berber muhabbetini okudum.
Ben kuaföre gitmekten nefret eden cinsindenim.




Ya da şöyle söyleyeyim;
Giderim, kafamda belirlediğim şeyleri yaptırır, mümkün olan en az dialoga girer ve kaçarım hemen. Çünkü yapılanlar çoook bellidir.
- Kuaförü yıllarca değiştirmemek doğru değildir. Seni çok iyi tanıdığını zanneden kuaför kişisi, aslında istemediğin bir modeli bu sefer böyle olsun, beğenmezsen bir dahakine ayarlarız birşeyler zihniyetiyle kakalayabilir. Bu yüzden haftalarca beğenmediğin bir model ya da renkle, kuaförüne bol küfürle dolaşırsın etrafta.
- Sürekli kuaför değiştirmek de pek mantıklı değildir. Zira, yine aynı tür kuaför kişileri daha sandalyeye oturmadan muhabbete girmeye kalkar. İlk karşılaşmada abla, canım, sen....vs gibi gereksiz samimiyetlerden hoşlanmıyorsanız benim gibi, sürekli kuaför değişimi sinir bozucu olabilir. Öğrenci misiniz, nerde oturuyorsunuz, aaa hiç göstermiyorsunuz....gibi lüzumsuz soruları ve yapmacık ifadeleri aynadan ters bakışlarla bertaraf etmekten yorulan bünye üstüne bir de fazla oyulmuş bir kaşla hepten deliye dönebilir.
Bu yüzden belki de en iyisi, fön makinalarından duyamıyormuş gibi yapıp :P soruları kısa ve detaylara girmeyecek şekilde yanıtlamak ve memnun olduğun sürece değişim yapmamaktır derim ben, öperim gözlerden...

7 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

çok haklısın arkadaş !... ben bloggum'da post girerken,site ERROR verdi ve buraya ekledim kendimi...O kadar çok işi var ki listemde(biri de sensin :)kim ne demiş,nereleri gezmiş,ne yemek yapılmış,n'olmuş,siteye ne eklesem,süsü yeter mi? derken...gece oluveriyor.Yanmışız valla ,bağışıklık sistemi durmaz mı burda (=

Adsız dedi ki...

aynennn katılıorum söylediklerine elfeypcim:) ben de blogları incelemekten keyif alıyorum.bu güzel yazı ve ilham veren yazının sahibine teşekkür ederimm:D

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

bir şey daha... bebişin cinsiyeti neydi? yorum yazmıştım ama cevap alamamıştım.belki bu defa yazarsın ? merak ettim

durununannesi dedi ki...

Ayyyneen...Adamlarla muhabbete girmemek için resim götürürüm.İşte bunu istiyorum bu kadar basit,nokta.Hayır efendim bambaşka bir modelle çıkarım.Bir de üstüne sorguya çekilirim."Siz şu bloktandınız di mi?,ne iş yapıyordunuz?,Ya eşiniz?,kızınız nasıl,yürüyor mu?"vs...vs

elfeyp dedi ki...

Demek ki yalnız değilim bu konuda :) Sevindim..
Bu arada güneşin bir erkek kardeşi olacak. Öptüm hepinizi....

uğurlu gelecek dedi ki...

Al bendende o kadar kuaför işkence gibi gelir bana mecbur olduğumda gider işimi halleder çıkarım.. Ayrıca bloglarla ilgili; benim başım dönüyor artık ordan oraya burdan oraya gitmekten bloglara yoruluyorum ama bayılıyorum:)

Esra E. dedi ki...

bu yoruma ben de katılıyorum oradan oraya sürüklendim elfeyp ama blogunu cok sevdim içten ve sıcacık