Anneye 15 dk mola

4 Haziran 2009 Perşembe

Bugün erken başladı bizim için. Böyle olduğunda çok seviyorum. Herşeye, herkese vakit ayırabiliyorum. En önemlisi de kendime. Bugün bunun önemini anladım bir kez daha.
İkinci bebiş, 6. ayını doldurdu bile. Bu ay, son test olan şeker yüklemesi vardı. Sabah çok erken kalkıp, Melek Güneş'i hazırladık, bohçasıyla babanesine bıraktık. Olayı bilenler bilir.
Yarım kavanoz acaip bir tadı olan sıvı içilir, üstelik aç karnına, sabahın köründe. Ardından 1 saat aylak aylak vakit doldurulur. Karın aç, idrar torbası patladı patlayacak :) Kan ve idrar örnekleri alınır. 45 dk sonrasında ise test sonuçları eldedir. Çok şükür ki yine tertemiz, herhangi bir sorun yok. Oğluş da kaykılmış babası gibi, keyif yerinde.
Bunların arasında ne yapsam diye düşünürken, arkadaşım fffyyy'nin, ki kendisi artık Emir Ali'nin annesidir, parfümerisine uğradım. Hastaneye çok yakın ve şansıma bugün Beyu ve Lirene'in cilt bakım ve makyaj günüymüş.





Hemen S.annemi aradım, son durumu öğrendim, kuzumun kahkahasını duydum telde. Ve kendimi cilt bakım uzmanının ellerine bıraktım. Uzun zamandır hiçbir 15 dk beni bu kadar dinlendirip rahatlatmamıştı.
Kendime temizleyici, tonik, peeling aldım. Melek Güneş'e 6. ayını doldurduğunda Bodrum'un beyin delici sıcağından koruması için Coppertone almıştım. Gerçi 12-15 arası çıkarmamaya özen gösteriyorum. Bu krem biraz dokundu sanırım, bir de Güneş'in cildi çok hassas olacak herhalde. Sürdükten bir süre sonra yanaklarında minik noktacıklar oluşuyordu. Lirene'in 50 faktör koruyucusunu deneyeceğiz. Daha iyi gelir umarım. Yoksa bu yaz sonu kuzucuk tam kara kuzu olacak :)
Bu arada ürünlere bayıldım. Daha önce kullandığım kozmetik temizleyicilerden çok farklı tabii ki, cildimin tertemiz ve hafiflemiş olduğunu hissettim. Tavsiye ediyorum cilt konusunda sorun yaşayanlara...

4 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

sanırım melek'in cildi çok hassas. lirene'den memnun kalmazsan mustela'yı bi dene. atopik ciltlere bile iyi geliyormuş

fffyyy dedi ki...

nıhayet sonunda kendıne bır ıyılık yapmışsın
ürünlerimiz garantılıdır beğenmedıgınde geri alırız zaten aldıgın ürün dermoprogram. tek şart düzenli kullanman ıhmal etme. iyigünlerde kullann. buarada şekerin çıkmadığı için çook sevındım. 6 ay oldu hadı yakında gelecek bir isim yokmu oğluşuna? ismiyle seslenmek istıyorummm. öpüyoruzz sizi

elfeyp dedi ki...

Hülyacm,
Var kesin bişeyler. İlk aylarda da sorunluydu hatırlıyosan. Not aldm. Umarım ihtiyacımız kalmaz.

fffyyy,
Sana da böyle hitap etmek komik oluo. Nolur be söölesek adını. Sanki mittesin aq :P
Yavaş yavaş alışıoruz çocuklu hayata. Kendine geç geliosun biraz. Ama haberleşices, geliorum her seferinde. Öptüm oğluşunu da. Bizim isim olayı son ana kadar değişio. Bişey söölemiiim şimdilik :)

FFFYYY dedi ki...

ayıpsın sen söylemek istedinde ben söylememi dedim? BIRAK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA