Beeen neerdeeyimm....

26 Haziran 2009 Cuma

Bavulumuz omuzda gezip duruyoruz Melek Güneş'le :) gezipduruzz yani :)
Oğluş da alıştı tempoya. Taaam 32 haftalık oldu. Hala inanamıyorum. Çoook yakın bir zamanda 2 çocuk annesi oluyorum. İçimi en çok rahatlatan konuysa herşeyin çoook güzel bir şekilde devam etmesi. Dikişimde hiçbir sorun yok. 9 ay boyunca sadece 1-2 kez sızladı. O da çok yürüdüğüm ve yorulduğum zamanlarda. Zaten hamile olmasam da ağır kaldıran, kendini yoran biri olmadığım için bu extra özenim işe yaradı. Hepimiz süperiz :)
Yalnız bu yazıyı 3 günde bitirebildim.
- Önce İzmir'e kaçtık. Çok gidemedik ama Melek Güneş'le :) Yarı yolda Abijim, annem ve Gn Söke garajından aldılar bizi. Zira Melek Güneş son zamanlarda zaptedilemez bir hal aldı. Alttan iki diş pırtladı. Arada asabiyet yapıyor haliyle. Onun dışında keyif 1500. Kesinlikle oturmak ve emeklemek istemiyor. Evet 9,5 aylık kızım emeklemiyor. Yüz üstü yatırınca ya kendi ekseni etrafında dönüyor ya da tutunup destek alacak bir yer bulursa sıralıyor. Bayaa bildiğin yürüyor yani :) İlk başlarda pek hoşuma gitmeyen bu durumun üstünde çok durmamaya karar verdim artık. Koltuk kenarlarında takılıyoruz son günlerde. Bir de dediğim gibi gezmenin tozmanın suyunu çıkardık. İzmir'de 10 gün kadar kaldık. Bunun en güzel yanı Melek Güneş'in dayısına doyması oldu. Fakat hala 'Dayın nerede?' sorusuna duvardaki resmini göstererek cevap veriyor.
- Günlerdir nete girmeyince yazacak şey birikmiş. Hazır konu Abijim'den açılmışken, anlatayım. Kendisi talihsiz Hacettepe macerasından sonra bilinmez bir boşluğa düştü. :) Tez için çalıştığı Manisaspor ve ilk profesyonel 1.Lig deneyimi Hacettepe Spor.. Her ikisi de o yıl ligten düştü :)))



Haziran sonuna kadar, yani takımlar kampa gitmeden bir yer bulması gerekiyordu kendine. Göztepe, 'Bizden haber bekle.' dedi. Hacettepespor 'Senden haber bekliyoruz, geliyorsan kampa gidiyoruz.' dedi. Bu arada zulada bekletilen Denizlispor'dan uzun bir bekleyişin ardından olumlu yanıt geldi. Bunların hepsi 10-12 gün içinde oldu ve Abijim 'Her geceninn sabahınndaaa..' nidalarıyla uykusuz geçirdi her günü. Annemlerin yatağında üçümüz uyuduk. Melek Güneş biraz düzeltebildi moralini. Aramızda uyurken, gecenin bir vakti başı karnımın altında ayakları dayısının çenesinde oldu.
Neyse ki sonunda kararını verdi ve apar topar Denizli yollarına düştü. Keyfi yerinde, hayatından memnun. Yalnız Denizlispor da ligten düşerse büyük bir olasılıkla resmini tüm klup kapılarına asıp 'İş vermeyin!' yazacaklar. Bu arada bilmeyenler için, kendisi futbolcu değil, fizyoterapist ve spor fizyoloğu.
-Biz de İzmir dönüşünde annemleydik. Bizi yerleştirip öyle döndü geri, içi rahat etti. Benim için de çoook iyi oldu.
- Dünse büyük gündü bizim için. Melek Güneş'le kontrolümüz vardı. 8800gr ve 71,5 cm olmuş danacığım. Aferin ona. Ortalama içinde kalmış yine. Zaten çok hareket, sıcak ve diş nedeniyle eski tombalaklığı kalmadı. Kibarcık bir kızım oluyor :)
- Oğluşumsa çooook şeker. Gerçi ben hala erkekliğe dair bir belirti göremedim ekranda. Sormak da garip geliyor doktora. ' Hani pipisi?' diye. Bir de diğer önemli şeyleri konuşmaktan ona sıra gelmiyor. Ama öyle olduğunu varsayıp hazırlıklara başladık. Temmuz ayını da atlatırsak, endişelenecek birşey yok. 1800 gr olmuş ama ben 62 kilo ile başladığım hamileliğimin 8. ayında 66 kiloyum. Pek birşey alamadım yani. Ama karnım büyüyor. Geçen ay aldığım 1 kilonun zaten 450-500 gr'ı oğluşa gitmiş. Bu da benim şansıma herhalde. Bünyesel bir durum.
Çook şeker ultrason görüntüleri var ama şu anda koyamıyorum buraya. Zaten geçen seneki görüntülerin neredeyse aynısı, iki yanak arasına sıkışmış bir minik dudak :) Bunu da kendime benzetemedim ona yanıyorum. :P Kimse 3.'ye artık demesin!!!
Bu son!!!! Bir kız, bir oğlan olmasının bir alakası yok bu kararımla. Bu da kız olsaydı, salak gibi belki erkek olur diye tekrar denemeyecektim zaten. Ama bizim olayımız budur. Minik, çekirdek bir ailecik.
- Bu arada kaptanımız sezonu açtı, kapamak bilmiyor. Feribot gibi ordan oraya turluyor. Babalar Günü için alışverişini Abijim'le yaptık bu sefer. Epey gezdik. Kendisi metroseksüel bir insan olmuş çıkmış. Bu futbol dünyası inanılmaz gerçekten. İmkanları sınırsız gibi birşey. Tüm markaların indirimleri, kartları, extra indirimler vs...Body Shop'tan bir parfüm aldım eyp'ye. 2.si bedava kampanyası vardı. O da Abijim'in oldu. Harika şeyler var ve hala Bodrum'da açılmamış olmasına inanamıyorum.
Babama da annemin sponsorluğunda çoook güzel bir saat aldık.




- Veee sonunda izledim!!!
Blindness-Körlük harikaydı!! Müziklere bayıldım. Mark Ruffalo süperdi. Kötü çocuğu Gael García Bernal'dan başka kimse oynayamazdı. Önce okuyun, sonra mutlaka izleyin. Ya da önce izleyin.. Farketmez yaa!! Kaçırmayın ikisini de!!!

2 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

anaaaa
eyp'ten tüm dedikoduları, sağlıklı yaşam bilgilerini, gizli fotoları bekliyoruz :)))

emirali'nin annesi dedi ki...

hoşgeldınızzzzzzzzzzzzz siz olmayınca burada sıkıcı oluyoo. bu arada bir denızlili olarak abijine hoşgeldin hayırlı olsun diyorum. 5 kişilik gidecek biryerimizdaha çıktı ne dersin?öpüyorummmmmmmmmmmm