Gecikmiş mim olayı ve caaanım gözlüğüm...

17 Temmuz 2009 Cuma

Gn'im mimlemiş, daha geçenlerde söylemiştim yazın pek parfüm kullanamıyorum diye ama üstüne eyp teli de gelince tam oldu. Yazayım bari dedim, üşenmedim bi de fotoladım, kıymetini bil bak gnhnm, onca işin gücün arasında.
eyp'nin turları son sürat devam ediyor. Özellikle adalara gitmek istedikleri için de elinde her zaman bir liste olur gitmeden. Bu sefer beni de düşünmüş, sağolsun, :P , 'Ne istersin?' diye sordu.




İlki tabii ki üni yıllarından hatıra, eyp'ye göre onu tavlama metodum, kaldı ki kendisi tavladı beni, o da ayrı bir tartışma konusu, Burberry Weekend. Çoook özlemişim kokusunu, gerçekten de bana o günleri hatırlattı.
Bir de gurumuz gnhnm'ın tavsiyesiyle Issey Miyake almış. Çoook sevindim. Bissürü tester vermiş satıcı. Versace Crystal Noir biraz ağır gibi ama bayıldım ona, listeye eklendi :)
Benim diğer kokularımsa, Gucci Rush. O da geceleri çok az miktarda iyi gidiyor. Bir de Oriflame'de 40 yılda 1 indirime giren, o yüzden minik boyuyla takıldığım,ki çantada da iyi oluyor, Divine var.
Bu arada testerların arasında taaam 6 yıl önce canım babamın doğum günü hediyesi olarak aldığı gözlükçüğüm var. 6 yıldır günde 12-15 saat kullandığım, artık vücudumun bir parçası haline gelen, sürekli miyoplar bunun anlamını iyi bilir, Melek Güneş'in hırpalamasına dayanamadı, üstüne bir de bugün kapıya çarpınca yüzümü, nasıl oldu hala anlamadım, mat oldu artık. Düzelemeyecek şekilde gitti. Onun kadar sağlam, kullanışlı ve güzel bir model bulabilir miyim bilmiyorum. Amma bağlanmışım ya gözlüğe, gerçekten bir parçamı kaybetmiş gibiyim :(

0 yorum: