Hafta 35 mi?????

21 Temmuz 2009 Salı

Geçtiğimiz günlerde, hangi gün olduğunu hatırlamıyorum- zira günler faldır foş geçiyor, oğluşla kontrolumüz vardı. NST, 1 ağustos...gibi kelimelerle bünyem alarm verdi, yusuff yusuff!!! Oysa ben bu hamilelik durumunun böööyle devam edeceğini falan düşünmüştüm. Sanki daha aylar var gibiydi. Zaten 20 ağustostan sonra olması bekleniyordu. Ama baktım ki hafta olmuş 35!!! Hemeeen Melek Güneş'i anneanne ve babaanneye emanet edip yatış pozisyonuna geçtim son birkaç gündür. 34. hafta sonu itibariyle kilo 2300 gr, ortalama içinde ama doğmak için tabii ki çok erken.




Bu arada Melek Güneş, önüne geçilemez bir hızla büyüyor, hepimizi şaşırtıyor her geçen gün. Kucağıma almasam da her an yanımda, emekliyor, sıralıyor, koltuklara desteksiz ulaşıyor.. falan.. Bu dönem yapması gereken her türlü gelişimi ve yaramazlığı yapıyor. Cingöz bişey olması eyp ile beni mest ediyor. Bu da geçen hafta çıktığımız yemekten. Mekan tabii ki Yahşice :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

dinlen tabii :) ama az kalmış gerçekten :) kolay gelsin :)

senem dedi ki...

melek güneş de yanmış güneşten aynı neva gibi... resmen birer ton karardılar galiba bu sıcak günlerde.

mg'nin cingöz birşey olması bizi mest ediyor demişsin ya hani, bizde de durum aynı. ne kadar cingözlük yaparsa bizimki o kadar mutlu oluyoruz. :)

bu arada küçük kardeşin gelmesine de birşey kalmamış hakikaten. isim belli mi?

çok sevgiler
s.

FFFYYY dedi ki...

eeee sen alıştın iki yazdır hamileliğee öyle sürüp gidecek sanırsın. neyse korkma arkadaşım bak bana? allah büyük bişeycik olmaz ama sen lütfen yat artık biraz. çook gezdin:-)oğluşun sagsalim bi doğsun tempona kaldığın yerden devam edersin. allahım bir nefeste kurtarsın!