Pffff!!!!

30 Temmuz 2009 Perşembe

10 günlük bekleyişin ardından toplamda 24 saat bile göremeden indi yine denize kaptanımız. Bir zamanlar şu an çalıştığı tekneye kaptan olabilmesi için ettiğim onca dua feci halde tutmuş, yüzünü göremez olduk.
Bu yarım güncüğe çoook güzel bir deniz sefası, minik bir alışveriş turu, kuzenlerle muhabbet, gece 4 kişi süpper bir uyku sığdırdık. Benim ve oğluşumun dışındakiler çoook güzel uyudu tabii yine.
Ben son 3-4 haftadır bölük pörçük, hafif sancılı, ağrılı, su ve süt molalı uykularla debelendiğim için bu gece de aynısı oldu. Sabahsa bacak içlerimde şiddetli bir ağrı ve karnımda sertlikle uyandım.
Bir sonraki randevumuz 3 ağustostaydı ama doktorumu aradım ve paldır küldür gittik hastaneye. Melek Güneş her zamanki çantasını koluna takıp babaneye paslandı, ben de nstye bağlandım.



Sonuç: Oğluş, Melek Güneş'in aksine tamamen dönmüş ve yola girmiş durumda. Ağrılarımın nedeni bu. Geçen senede böyle olsaydı ne güzel normal bir doğum yapabilcektim bu seferki de öyle olacaktı ama bilenler bilir Melek Güneş, kordonunu çok sevdiği için epey bir sarılmış, dolanmış haldeydi.
Her neyse önemli olan tabii ki her iki bebeğimi de sağlıkla kucağıma alabilmem. Son 15 günde 600 gr daha almış ve 2800 olmuş oğluşum. Çok sevindim. Artık tek dileğim, 20-24 ağustosa kadar onu sağlıkla taşımak ve biraz daha kilo aldırabilmek.

5 yorum:

Tuğçe dedi ki...

Haydi hayırlısı...Sağlıkla ve zamanında oğlişine kavuşman dileğiyle...

ELİF dedi ki...

Hemen kavuşursun kaptanına umarım..Oğluşuna da zamanında kavuşursun umarım:))

K.T dedi ki...

oğluşuna da ve baba yada sağlıkla mutlulukla kavuş.
Sizin evde, kızlar karada bekleme de beyler sularda şuanda:)

sinem (adacim) dedi ki...

10 aylık bir kız ve gelişine 1 aydan az kalmış bir oğlan mı? İnanamıyorum, süpersiniz:))

FFFYYY dedi ki...

YAA CANIM ARMUT ÇEKTİ:) AFİYET OLSUN MELEĞİM. KAPTANIN MESAİ BİTİMİNEDE ULUÇ EGE NİN ARAMIZA KATILMASINADA AZ KALDI. ÇOK AZ DAHA SABIR CANIM ARKADAŞIM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.