Pöööfff!!!

3 Temmuz 2009 Cuma


Yapış yapış bir sıcak var Bodrum'da. Müskebi'nin rüzgarı olmasa durulacak gibi değil.
Güneş uyanıkken klimayı açmayı istemiyorum pek. Ama bahçe içinde oturmanın eeen büyük dezavantajı çeşitli boy ve ebatlardaki haşarattan korunmak için kapı pencere kapalı, klima salonda açıkken odasında uyutabiliyorum kuzuyu. Tabii bunlar gündüz çok kısa süreli, mızmız uyuklamalar. Geceleri kısmen daha rahat. Ve fakat uyandığında benim yerimden kalkabilmem biraz zaman alıyor.
Allahımm!! Geçmek bilmeyen son haftalar!!
Dün gördüğüm ve hatırlamadığım tuhaf rüyaların etkisiyle hastane çantamı hazırlamaya karar verdim. Bikaç parça çıkardım dolaptan Güneş Hanım uyandı. Bu arada morallenmek için :P aldığım pijamam, yalnız benimki kahve-mavi puanlı...


Bu arada odasına öyle bir yayılmış ki şimdiden başladı klasik kardeş didişmeleri. İlk 5-6 ay ya da daha az olabilir bu sefer oğluş yanımızda beşikte olacak. O yüzden ona yatak, dolap vs almadık.
Zaten Melek Güneş'in dolabı var kocaman diyordum ki, dün bir baktım hanım sultan yayılmış odaya, her çekmeceden bişey çıkıyor.
Her iki ailede de ilk torun, anne-babanın bin tane arkadaşı olunca hediyenin de sonu gelmiyor. Küçülenlerin büyük bir kısmını sağlık ocağına vermiştim zaten. Çok kullanışlı olanlardan ayırdım kardeşine.
Evimiz zaten 85-90 m2cik olunca 2 kız, 2 erkek bu eve nasıl sığışıcaz bilmiyorum :) Komik, karmaşık, gürültülü günler bizi bekliyor....

0 yorum: