Arada derede mim

28 Ağustos 2009 Cuma




Sevgili adaşım Elif mimlemiş beni. Az işim vardı, bir de bunu çıkarayım aradan :P
Yok canım düşünmesi yeter, teşekkür ediyorum tabii ki :)

- Ödül veren arkadaşımın linkini verdim.
- Logo yayınladım.
- 7 arkadaşı ödüllendireceğim.
- Kendimle ilgili ilginç 7 şey de ahanda burada:


- İlkokulu babamın mesleği nedeniyle farklı yerlerde okudum. 5 senede 3 farklı il-ilçe ve okul. Tabii ki farklı öğretmenler ve yeni geleni illa ki dışlayan gıcık 8-10 yaş veletleri.

- İlkokula kadar sadece yılbaşı geceleri cola içme iznimiz vardı. Dondurma ise hazirandan önce ve eylülden sonra kesinlikle yenmezdi. Annem tüüüm meyveleri kaynatır, nefis meyvesuları hazırlardı. Salam, sosis...vs'nin tadını bilmezdik. Bunların hepsini bizden özenle babam uzak tutar ama bunu yaparken kesinlikle yasak koymazdı. Öyle olunca da canımız çekmezdi zaten. :)

- Küçükken Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'yı hiç görmediğim dedem sanırdım.

- Çooook tezcanlıyımdır. Birşey olacaksa hemen olsundur benim için. Allahtan eyp de öyle. Çıkmaya başladığımız ilk gün, oturacağımız evi tarif ediyordu bana, o derece :)
Üni. son sınıfta nişan olduk. Biter bitmez de evlendik. eyp henüz askere gitmemişti. İşinden çok memnun değildi. 6 ay sonra askere gitti, dönüşte işini değiştirdi. 4 senelik evliliğimize 2 çocuk sığdırmamız da aynı telaştan olabilir :)

- Bunu söylemek biraz abartı olabilir ama gerçekten çok temiz kalpliyimdir :P Dilediğim herşeye uzun ya da kısa vadede sahip olabilirim. Çünkü gerçekten kalpten dilerim. Yıllar önce İşletme ve İthalat-İhracat diploması alma, evlenip Bodrum'a yerleşme, bir kız bir erkek çocuk sahibi olma, babama benzeyen bir eş gibi hayallerimin tamamı gerçekleşti. Şimdi uzun vadede iş konusunda hayallerim var, gerçekleşecek biliyorum :)

- Zeytinyağlılar da dahil olmak üzere kesinlikle soğuk yemek yiyemem. Israr edilirse agresifleşirim. Karnım açsa zaten hepten çekilmezimdir.

- Kesinlikle üstüm açık uyuyamam. Evin içi 40 derece olsa da mutlaka kafam battaniye, yorgan, pike vs 'nin içinde olmalı, nefes alacak kadar, ki ceviz büyüklüğünde kadar da olsa olur- bir delik yeterlidir.

..............

7 oldu galiba ama yazdıkça geliyor aklıma.. Gerçi bunu da 4 saatte falan yazabildim.
Uluç Ege'nin sarılığı 14'e yükseldi. Bir yandan onunla mücadele ediyoruz. Melek Güneş uyudu uyandı, onunla oynadım, arada arkadaşım geldi..vs

7 arkadaşa haber vermem gerekirse, baktım da herkes yanıtlammış bu mim silsilesini. Öpüyorum hepinizi...

3 yorum:

saricizmeli dedi ki...

oysa ki saricizmeli mehmet aga benim blog:))

ELİF dedi ki...

:)) Aslında mimlerkende düşünmedim değil yoğunluğunu, ama tutamadım kendimi yazdım işte:)))Teşekkür eder,kuzucukları öperim..

HUYSUZBALIK dedi ki...

Sarı çizmeli mehmet ağa olayına çok güldüm ya canım benim :) Dilerim temiz kalpliliğinle tüm dileklerin gerçekleşir. Sevgiler...