Geri sayım...

8 Ağustos 2009 Cumartesi



...başladı.
Melek Güneş'in üstten gelen 4 dişi, son sürat emekleme-sıralama, kendini koltuktan, yataktan boşluğa bırakma, akabinde 'Aciiyıı!!' çığlıkları, ağzını, burnunu (resimde görüldüğü gibi), kulağını... keşfetme turlarıyla oğluşumla 38. haftaya girdik.



Arada ayaklarımı dikip yatıyorum, arada Melek Güneş'le saatlerce oyun, havuz, deniz sefası...derken günler su gibi geçiyor.
Diş sancısıyla bu aralar kaşıkla yemeyi reddetme, çatal uzattığımda burun kıvırıp ittirme gibi yeni huylar edindi. O yüzden süte ve hiç vazgeçemediği yoğurda yükleniyorum. Her yemeği ve meyveyi yanında boool miktarda yoğurtla yiyebiliyor.
Denizden gözyaşlarıyla ve bir minik ahtapotla çıkıyoruz bir de. Dayısının ani ve 24 saatlik ziyareti, kuzenlerle hep birlikte Kabakum turu oldu bir de arada. Onlar dalıp ahtapot yakalarken biz de heeep yüzdük, kumlara bulandık.




Bugün yine nstye bağladım, kan testlerim yapıldı yeniden, aneztesitimle görüşmemiz oldu. Herşey çooook şükür ki çok çok iyi- benim arada bir yoklayan sancı ve ağrılarım dışında. O yüzden bunlar arttığı taktirde her an doğuma alınmam söz konusu. Heyecanlı bir bekleyiş içindeyim yani, kısacası yusuflara gittim dönücem :)

7 yorum:

K.T dedi ki...

Çok kolay gelsin. Seni büyük hayranlıkla izliyorum.
Kolay sorunsuz doğum diliyorum. Mutlu doğum mutlu bebektir.
Yanındayız.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Allah sabır versin cnm
dogumu bır yıl arayla ıkılemek kolay değil ama sendeki de deli cesareti naparsın =)
kızın maşallah kardeşini geçmek için bayağı çabalarda , ne kadar büyümüş sıpa...
Sen ikinci geldiğinde asıl düşün ilki neleri daha eliyle itecek
Tekrar Allah sabır versin , yar ve yardımcın olsun (=

Adsız dedi ki...

ne mutlu canım sana :) iki bebişin var,biri yürüyecek nerdeyse diğeride kucağına gelmek için gün sayıyıyor:) sevgiler...

senem dedi ki...

hadi bakalım elfcim, bekliyoruz güzel oğlunu. bu arada neva da geçen sene 25 ağustos'ta doğmuştu, ağustos sıcaklarında hamileliğin son günlerini yaşamak nasıl birşeydir bilirim. Kolaylıklar diliyorum.

Çoook sevgiler
S.

uğurlu gelecek dedi ki...

canım benim arayı açma dedim sana :)takıl gel arkama.şaka bir yana ağrısız sorunsuz harika bir doğum diliyorum sana.. dualarım iyi dileklerim yanında..

gulnihal kalfa dedi ki...

buruyla oynadığı fotoda ne kadar çok abime benziyor :) bilhassa bakışları

Denize ve Nehire aşık dedi ki...

38 mii??? Ne çabuk geçti zaman (belki bir de bana sor diyorsundur :) ) Dön Yusuflar'dan artık ikinci pamuğu kollarına almana azıcık kaldı. Yeni doğmuş bir bebğin nasıl birşey olduğunu nasıl bu kadar kısa sürede unuttuğuna sen bile inanamayacaksın. Olurda benim gibi "pat" diye doğuruveirsen diye de şimdiden kolay ve rahat bir doğum diliyorum :)