İnci inci....

22 Ekim 2009 Perşembe


*** eyp, Bodrum Cup'a gidememenin hüznüyle tura çıkıyor.
Sanırım ve umarım sadece haftasonu için.
Zaten artık bitse de gitsek modunda. Ekim bitmek üzere ama ara ara hala geliyor Mr.K

*** Etrafta ise durmadan nezle, grip haberleri duyuyorum. Telde sesini tanıyamıyorum kimsenin. Burunlar tıkalı, gözler baygın.. Dünün sözünü de eyp'den duydum, bir arkadaşı söylemiş: Domuz gibiyim, grip miyim acaba?

*** Diziler yine bombaydı bu hafta maçlardan ara ara izleyebildiğim kadarıyla.
Oğuz: Ooo, Ayşe genç kız olmuşsun sen
deyince senaryonun yönü belli oldu.
Behlül'ü de son sahnede yatakta erkek görünümlü bir atla görünce onun da foyası meydana çıktı. Zaten o kırmızı pantollar, bayır aşağı koşarcasına salınmalar, saçları ahenkle dansettirmeler falan belli ediyordu kendini ama izledik yine de.

*** Son birkaç aydır çamaşır yıkama, serme... rekorundayız. Bari çamaşır mak. birşey olmasın diye duadayım. Uluç kustu, Güneş döktü...derken devamlı bir sirkulasyon var evde. Bu arada yumuşatıcıyı almıyor makine. Aldığında da o gözü suyla dolduruyor. Var mıdır bir bilgisi olan??

*** Geçenlerde Migros çıkışı, eyp önde Güneş'le, ben de oğluşum kanguruda sallana sallana yürüyoruz. Çok susadığım için şu malt içeceklerinden içiyorum bir yandan. Birkaç ters bakışı görünce anladım. Bira şişesi görünümlü malt hülasası beni 2 çocuklu alkolik anne, eyp'yi de bahtsız koca gibi göstermiş. Bir dikişte bitirip attım şişeyi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

komik hatunsun vesellam :) özellikle behlül ve içecek olayına koptum :) çok yaşa :)

Mlke_Btkn dedi ki...

aynı sorun bende de var çamaşır mnakinesi sorunu yani ;)

ama benimki yumuşatıcı alıyor fakat geride su bırakıyor anlayamadım bende neden acaba!!
neyse bende bilen varsa burdan okur öğrenirim artık :)))

bayanlariçinherşey dedi ki...

Benimde çamaşır makinası arada yapıyordu.Deterjan haznesini ve çıktığı yeri iyice temizledikten sonra yapmadı tesadüfmü bilmiyorum ama:) denemekten zarar gelmez...

Unknown dedi ki...

Çamaşır makinesinde bende de sorun olduğunda çıkarıp her yanını yııkadım, sildim düzeldi. Sanırım yumuşatıcıyı fazla koyunca zamanla tıkanıyor gideri. Bir dene istersen, belki işe yarar.

Bu arada cidden komiksin:)