Yılın ilk haftasında...

7 Ocak 2010 Perşembe

* Uluç Egeme bir huysuzluk, huzursuzluk dadandı, özellikle uyumadan önce. Melek Güneş'ten alışkındık bu duruma, kendisi uyku gözünden akarken halaaa direnir, evin içinde, odalarda kafası önünde şuursuz şuursuz dolanır. Ama oğluşum hemencecik uyuyakalırdı, o da çelerdi başıma adam oldu.

* Dün alışverişe gittik. Daha önce bahsedecektim unuttum. Yeni Yumoş extralar bir haaarikaa!! Geçenlerde dolabın arkasında sıkışmış kalmış bir yastık kılıfını buldum. Reklamlardaki anneler gibi oldum bi anda, gözlerim kapandı, etrafımda çiçekler, Melek Güneş bir kuzunun peşinde koşturuyor, sonra ayıldım onun çığlığıyla, oyuncak filden düşmüş.

* Geçenlerde bir arkadaşımızın ikizleri doğdu- küçük tüpcükler..Çoook şekerler. Bir anda salonun ortasında 4 bebek. Herkes Güneş için 'Ooo, kurtarmış kendini kocaman olmuş.' dedi.
Bir de yeni bir uyku tarzı geliştirdi kendisi. Artık sarılıp kafasını boynuma gömüyor, aslında daha çok babasının- daldıktan sonra yatağına, sonra 5-6 gibi yine yanımıza.

* Şu yeni blog işi öğrencilik günlerimi hatırlattı. Her gün mailime bakıyorum. Hocam ne demiş, yeni konu ne olacak.. :)

* Acaip İzmirim geldi. Önümüzdeki hafta için bir plan proje yapmalı..

* Bugün menüde mercimek var. Geçenlerde ziyarete gittiğimiz bir teyzemizde kıtlıktan çıkmış gibi yedi Güneş. Benim yaptığımı yemezse çok pis olay çıkarırım.

* Bu sabah Doktorum'da yine Sabiha Paktuna Keskin günüydü.


Bayılıyorum bu kadına. Bir de cumaları Üstün Dökmen'e.
Dr. Keskin diyor ki;
'Çocukların istediği en önemli şey, sağlıklı anne ve güçlü babaymış. Sürekli mızmızlanan, hastalık hastası anne, çocuğun gelişimini yıllar sürecek şekilde etkileyebilirmiş.'
Yalnız şu Esra Ceyhan'ı aratmayan halleriyle sinirime dokunan sarışın hiç çekilmiyor. Bugün Sabiha Hanım'ın okuduğu bir hasta mektubunu elinden almaya çalışınca aldı ayarını, 'O kadar da değil!' diye, ama suratta yapmacık gülücük asılı kaldı yine de.

3 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

o dr benimde beğenerek izlediğim bir hoca ....

uğurlu gelecek dedi ki...

bir yerde okudum gelişim atak haftaları varmış baktım evet yağızın huysuzlandığı değiştiği haftalara denk geliyordu belki uluç egeninde o haftalarındadır.
şu doktoru bende çok beğeniyorum hatta konuşurlen bayılıyorum ne kadar mantıklı şeyler söylüyor.
öpüyoruz hepinizi

elfeyp dedi ki...

Evet ya olabilir. Ben de okumuştum o atakları. Bu hafta daha iyi bak :)