Biz yokken..

10 Mart 2010 Çarşamba

Bir sürü şey oldu, anlatması uzun,yazması zaman alıcı benim için şu anda aslında..
Arkadaşlarla buluştuk, gelen giden oldu epey, biz de çok dolandık Bodrum'a bahar geldi, 22 dereceyi gördük şubat ortasında..



Uluç Ege, 6. ay kontrolünde 5 aşı oldu gecikmeli.. 1 gece çok ağladı. Hiç alışık olmadığımız için aşıdan önce götürdük hemen, orta kulak ilh. başlangıcı gördü doktoru. Sevda Hnm'a döndük.. Atlattı 1 haftada ama çok üzüldüm o günlerde.. Meyve, çorba.. derken herşeyden tadar oldu. Melek Güneş'teki kadar pimpirikli olmasam da bu sefer, dikkat ediyorum yine de verdiklerime. Çok beyaz olduğu için ten rengi hemen kızarıyor, kabarıyor cildi. Mustela kullanmaya başladım, çok iyi geldi.

Melek Güneş, atraksyona tam gaz devam. Öğlen 1-2 gibi sızıyor yorgunluktan. Havaya ve bizim havamıza göre her sabah yürüyüşe çıkıyoruz. Köpeklerin kulağını çekiyor, yanlışlıkla ayaklarına basınca ooo diyor, bigün biri çok pis dalacak ondan korkuyorum, ama onlar da hissediyor, sesleri çıkmıyor hiç. Tavuklara, horozlara yem veriyor. Tavuklar neyse de horoz cins cins bakıyor, ben de anaç tavuk gibi kolluyorum onu :) Çıtır çıtır yapraklara basmaya bayılıyor.
En sevdiğim de 'Suya basma' deyince gülerek çamurlu suda tepinmesi :) Aynısını yapardım ben de.. Eve gelince üstünü değiştirirken gözler kapanıyor. O arada babanesinde uyuyan Uluç Ege uyanıyor.
Görev devir teslim ama ben 24 saat mesaideyim. Yeni karşılaştığım insanların 'Çalışmıyor musun?' sorusuna gülmek için ağzım yetersiz kalıyor bazen.

eyp'nin iş görüşmeleri devam ediyor. Tam birşeye karar vermek üzereyken yeni bir haber geliyor. O yüzden kesinleşmiş bir başlangıç yok.

Şimdilik yazabileceklerim bunlar.
Aaa bir de Eyyvah Eyvah'a gittik 9 kişiydik. Çooooook güldüm. Filmden sonra da Komodor'un mutfağında balık çorbası içtik. O kadar kalabalıktı ki mutfakta yedik balıkları da..

Bir de.. Yazdıkça aklıma geliyor..
Yarın ilk temizlikçi teyze deneyimini yaşayacağız. Kendisi bizden memnun kalırsa :P gelenekselleştirmek istiyoruz bu durumu.

0 yorum: