Amann kimse evlenmesin!!!

9 Temmuz 2010 Cuma


Tvdeki buluşturma, tanıştırma, çöp çatma programları hedefine ulaşmış olacak ki, mükemmel ötesi Türk televizyonları şimdi bir üst 'level'a geçmiş.
Evlilik hayatı!!
'Bakın biz böyle evlendik, patır patır patlattık fişenkleri, para bizim g.tümüzün kiri, nasılsa 3-5 ay sonra bir daha yaparız başka biriyle başka bir düğün!'
başlıklı programlar bunlar.
Tamamen düzmece, paçadan akan sahtekarlık, yılışıklık..Çocuğumda olmasın dediğiniz ne varsa bunlarda.

Bugün Fox'da bir kızcağız, 'Yurtdışında büyüdüm ama bakııınn elime kınamı da yakarım' diye kan kırmızı elini soktu gözümüze. Çamurumsu fondöteni, eyeliner'a bulanmış gözleriyle gelin makyajının sadeliğinde epeey uzakta damada çemkirdi sonra telefonda. Üstünde saflığın temsilcisi(!) gelinlik olmasa yurdun hangi dışında büyüdüğü anlaşılıyor aslında.
***

Yıllar öncesi geldi sonra aklıma.
Tıp fakültesini bitirmiş 2 bekar komşumuz.
İkisinin de maddi durumu iyi olmadığı için yüksek lisans yaparken evde mütevazi bir nikah yapmaya karar verdiler. Sadece anne ve babalarının ve ev arkadaşlarının olduğu..İkisi de iki ayrı öğrenci evinde yaşıyorlardı. Nikah günü herkese yetecek kadar yer olmadığından bizden sandalye istemişlerdi..
Şimdilerde çok iyi bir doktor ve anne olduğunu tahmin ettiğim abla, gelinlik giyemezken, Esra Erol kişisinin gevrek gevrek '200 gelinlik giydim, hiçbiri içime sinmedi.' demesi ne kadar trajik, küfüre şayan!!!

1 yorum:

ilknur malcı dedi ki...

yavv o kızcağız niye gelinlik giymemiş?
gelinlik giymeli herkes
hayatta bir kere tat alınarak yapılacak tek şey belki budur.
temiz ve yeniyse başkasından da ödünç alınabilir ya da ödünç verme teklif edilebilir diye düşünüyorum.