Saç mevzuu

26 Eylül 2010 Pazar

Bitmez bu konu.
Boyatsam mı? Kırıkları aldırsam? Önler kahkül, arkalar bıdı bıdı...
5 yıllık uzun saç modelinin ardından 1 yıldır yine kısa saçlıyım.
İnanılmaz rahatım. Hele çocuklarla..
Saçlarımı kestirdim, çünkü şekil vermek için vaktim yok. Saçlarımı tepemde toplamaktan bünyede bir çamaşırcı teyze hali gelişti. Bir bezginlik, kendini beğenmemezlik.
Daha kötüsü etrafa dökülen saçlar..
Uluç Ege de emeklemede ablasını aratmıyor. 13. ay doldu ama hala yerlerde. En çok da bu yüzden tahammülüm yok yerde saça.
Bu arada bir de güzel bir gelişme var, Abijim kasımda evleniyor. Yavaştan ne giysem, saçlarımı nasıl yapsam soruları geliyor aklıma :)
Nette dolanırken bulduğum bu modellerle anladım ki, şık bir model için Rapunzel olmaya gerek yok- bence...







Evet, farkındayım hepsi sarışın. Ama öyle denk gelmiş. Yoksa saçlarımla ilgili yaptıracağım en son şey boyatmak. Zaten 30'u bulmadan önlerdeki beyazlar batıyor gözüme gözüme. Boyatıp çoğaltamayacağım onları!

2 yorum:

Ozgur dedi ki...

Ne tuhaf bende son iki uc haftadir saclarimi ne yapsam diye dusunup duruyorum.Herkes uzun saci yakistiriyor bana ama anne olarak inan en son aklima gelen saclarimi taramak.Uzun ve duz olunca,daginik halini sekil verdim saniyorlar.Bana gina geldi uzun sactan,bakalim iki haftaya kadar randevum var kuafor ile.Belki son anda bir cesaret diyip,kestiririm kisacik.Bende artik anne+uzun sac olayinda zorlaniyorum:)
Sana cok yakisacagindan eminim.Bu kadar benzer modellerde tesaduf olmamali bence.
Sevgiler

uğurlu gelecek dedi ki...

ilk resim çok güzel.. ben uzun saçıda beğenmiştim sende. banada gitse şu kısa saç 1 gün düşünmem. buarada ne çok düğün var..:S