Yap.boz.ma

21 Eylül 2010 Salı

Puzzle maceram birkaç sene önce şanssız bir şekilde başladı.
Kuzenler eyp'ye doğumgünü hediyesi 1500 parçalık Piri Reis'in haritasını almışlar. Çok çok güzel ama başlangıç için hiç iyi değil. eyp de ucundan tutmayınca yarım kalmıştı..
Sonra çoook beğendiğim bişey almaya karar vermiştim Melek Güneş'e hamileyken. Gustav Klimt'in tablosu; Kiss. 1000 parçalık. O da büyüyen karnımın gazabına uğradı, bitiremedim. Gn'in yardımı da yalan oldu. Halısında saklı kaldı. Sırada o var ama..
Sonra baktım çocukların gündüz uykusu güzel gidiyor. Onlar uyurken ses çıkarmadan birşeylerle ilgilenmek lazım. Yine aklıma geldi puzzle..
Çok araştırdım internetten. Çocuk odası için ya kedili, köpekli birşeyler ya da melek kılığına sokulup maymun edilmiş bebecikler var.



En sonunda Amor.Steinbeck çok içime sindi. Uzun yıllar odalarında asılı durabilir bu sevimli ayıcıklar. 4 Eylül'de başladığım 500 parçalık bu nadide eseri (!) bugün öğle uykusundaki miniciklerim için bitirdim. Akşam Koçtaş'a gidip çerçevesi yapılacak. Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Hemen yeni birşeyler bakınmaya başladım bile :)

1 yorum:

uğurlu gelecek dedi ki...

çok şirin yakışır odalarına..eline sağlık