2010 biterken...

2 Aralık 2010 Perşembe

Epeydir yazamıyorum, farkeden var mı bilmiyorum :)
Blogları takipteyim ama kendiminkine gelince sıra pek isteksizim..
Güzel şeyler oldu birkaç haftadır..
Abijim evlendi..Çoook güzel bir düğünle, çooook tatlı bir kızla..
Fotolar Gn'de, gönderince eklerim..
Bir de çoook sevdiğim ortaokul arkadaşım evlendi. Daha doğrusu anadolu lisesi..Bizim zamanımızda (!) anadolu liseleri 7 yıldı. Ortaokul ve lisede matematiği, feni vs bile ingilizce okurduk. Yabancı dili çook sevmemde ve gramerime güvenmemdeki en büyük neden budur aslında.
Neyse yani arkadaşım pln çoooook yıllık.. Eski arkadaşlarımı gördüm yaklaşık 10 yıl sonra.. Herkes hala aynı olduğumu söyledi :) O düğün de çok güzeldi ama ben de yine foto yok:P

Bu arada çok güzel işler peşindeyim. İzmir'de ufak bir Kemeraltı turumuz oldu Özge ile- abijimin eşi :)
Keçe, etamin karışımı birşeylerle donatabilirim her an bu ekranı.. Yaptıklarım beni aşınca, sandığın dibindeki İşletme diplomam kıpraştı, maymun iştahım dinmezse, yaptıklarım yazın arkadaşımın Gümüşlük'teki tükkanında olacak :)))

Bir de sık sık büyük anneanne ziyaretlerimiz oluyor. Kardeşimizi kaybettikten sonra bize ve onun ailesine en iyi gelen şey kuşlarımın vıcırdaması..



3 yorum:

uğurlu gelecek dedi ki...

ne güzel şeyler oluyor mahaşallah.. 2 çocukla bravo sana vallahi..merakla bekliyorum resimleri..öpüyoruz sizi

saricizmeli dedi ki...

ömür boyu mutlu olsunlar...

biz burada tişörtle zor duruyoruz (tamam benimki hormonlardan ama herkes incecik), kazaklara geçmiş seninkiler, soğudu mu bodrum o kadar?

elfeyp dedi ki...

Biz de öptük plncim..uluç ege pcnin şarj aletini bozdu. bugün son girişim olabilir :(

aslında biz de umut ege gibiyiz buralarda ama gece çıkmıştık, bir de büyükananenin oturduğu yer epey soğuk oluyor ondan :) öpüyoruz çok..