Mayıs biterken biz...

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Çoookça fotomuz var bu ara :)
eyp, kendine yeni bi tel. alınca, onunki bana kaldı. Aslında yeni teli bana teklif etti önce, ama hiiç gerek yok, Uluç Ege, ayfon mayfon dinlemez, çökertir onun dokunmatiğini 2 dk.da. O yüzden ben yine 2. eli tercih ettim. Yatıp kalkıp poz veriliyor :)
Normalde didişmeler, çekişmeler başladı aslında. Eskiden Melek Güneş, kardeşine kıyamaz, dişlerini sıkıp sinirlenirdi kendi kendine. Artık o da gözü açtı, saç baş giriyolar bazen. Genelde uzmanlar, ki onlar beni ve çocuklarımı tanımadıkları için atıp tutarlar genel genel, hakem olmayın, diyor. Aslında doğru bi yandan, ben de bişeyi paylaşamadıklarında, ki en çok didişme bu anlarda oluyor, taraf olmuyorum, başka şeyle ilgileniyormuş gibi yapıyorum. O zaman dalıyorlar birbirlerine kafa göz. Şşşşt dediğimde herkes kuzu. Abaaa all, egecim verir misin şunu..şeklinde kraliyet nezaketi :)



Bir de elimde teli gören, birbirine sarılıyor..


Arada kuzenlerle buluşmaca, parkta koşturmaca, yeme içme, gezme tozma..




Çoook kolay bir poooça öğrendim bu arada.
Çok pratik olduğu için hoşuma gitti, çok faydalı şeylerle yapılmış birşey değil ama harcına koyabilirsiniz besleyici tuzluklar..

2 paket kabartma tozu
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı sıvı yağ
Un

Bu hamurun içine dereotu, maydanoz, nane, çökelek... koyuyorum. Bizim yoğurt ve çökeleğimiz rahmetli Serdarımızın annesi, yengemizden gelir..Nane bahçeden :)
Öğle uykusundan uyanan hüpletir..

2 yorum:

Esin dedi ki...

Elifcim ikisi de kocaman oldu maşallah ...Şaka maka ikisi de büyüdü,hem de birlikte.Ben ilk duyduğumda daha doğrusu okuduğumda uluç egeye hamileiğini nasıl yapıcak demiştim ama yaptın hem de en güzelinden...Öpüyoruz hepinizi...

uğurlu gelecek dedi ki...

Şu mg nin ug yi sıkıştırmasına bayılıyorum nasıl sarılıyor.. Kardeş onlar hem dövüşür hem sevişirler derler ya.. Öyle oluyor demekki..öptm