Bezgin elf

17 Haziran 2011 Cuma

Son halim budur..
Biraz gergin, çokça bezginim..
17 gün oldu eyp gideli, feci özledim..
İzmir'e geldim..
Onsuz İzmir bile çekilmiyor sanki..



Çocukların keyfi yerinde..
Öğlene kadar genelde evdeyiz ya da çarşı pazar..vs Öğlen uykusundan sonra önce büyükannaanee, çünkü Melek Güneş'le aralarından su sızmıyor, hava güzelse büyük dedenin dükkanında dolanmaca, esnafı dolaşıp her tezgahtan yalanmaca şeklinde geçiyor günler.. İzmir'de özellikle anneannemlerin mahallesinde çocuk kaynıyor. Benimkiler için nimet gibi. Bizim mahallemizde pek yok çünkü bu, bahçede bol bol oynuyorlar ama burdaki gibi mahalle oyunlarına, kalabalık gruplara alışık değillerdi. Çocuklar da o kadar sıcakkanlı ki, hiç dışlamıyorlar, aksine misafir olduklarını öğrenince daha çok ilgileniyorlar :) Yani kuzularım bana pek zorluk çıkarmıyor..




Uluç Ege, ablasının kopyacısı.. Yemek yerken, oyun oynarken.. her an ne yaptığına, nasıl yaptığına bakıyor, onu taklit ediyor, herşeyi ondan öğreniyor sanki :)
Melek Güneş, eskisinden daha uyumlu, arada ufak çaplı krizlerimiz olsa da genelde hayatından memnun, sadece açlığa ve uykusuzluğa dayanamıyor, tıpkı ben..

1 yorum:

Esin dedi ki...

Zor elifcim ,ben bir kaç gece eşim geç geliyor çok üzülüyorum beraber vakit geçiremiyoruz diye ama eşinin işi bu yapacak bir şey yok.Allahtan iki tane meleğin var onlarla oyalanıyorsun...Fotoğraflara da bayıldım çok şekerler çoook...