Heheeyyy!!!

2 Mart 2012 Cuma

Allahımm, rekor üstüne rekor kırıyorum. Tamm 3 ay olmuş bloga yazmayalı.. Yandaki takipçi sayımdan utandım valla. 141 kişiye ayıp benim bu yaptığım.
Ama inanın çokçok haklı sebeplerim var, 2 tane üstelik :)
Neler neler oldu yazmayalı, koca kış geldi geçti.. Geçemedi aslında, Bodrum'a bile kar serpiştirdi..
Araba aldık, ev aldık, burnumuza kadar borca battık..
Evle ilgili bazı sorunlar var hala, nisan gibi olan taşınma planlarımız tutmazsa eyp'nin yoğun sezonu nedeniyle eylüle kalabilir.
Araba da şöyle oldu.. Ben MG'yi sabahları bırakıyorum, öğlen aıyorum vs ama düz vites beni inanılmaz gerdi :P Bigün eyp bana söylemeden MG ile gidip otomatik vites almış, tam da ev arama çalışmalarımız son sürat giderken. Biraz kızdım ilk başta nasıl öderiz diye..Sonra baktım inanılmaz rahat, neyse dedim..Arabadan birkaç hafta sonra günlük rutin sahibinden.com girişimde tam da aklımızdaki gibi bi ev denk geldi. eyp'yi aradım hemen bi araştırsana diye, 'Ben şu an o evin içindeyim' dedi, şaşırdım mı, hayır, oluyor bizde böyle şeyler, aşksal bi durum :)
Neyse işte evi de ordan burdan, babadan, dededen, bankadan vs hallettik. Yaklaşık 5 sene kolumuzu bile kıpırdatamayacak kadar borçlandık. Ama sanırım bu işler böyle yürüyor. Yoksa gelen para ota çöpe, gezmeye tozmaya gidiyor. İlerde kuzular büyüdüğünde yapmamız daha da zorlaşacak..vs
**
Gelelim kuzulara..
Bir dönem epey zor geçti bizim için ekim,kasım hastalıkla geçti. MG atlattı, UE'ye bulaştı. Onunki geçti MG yine ateşendi vs..Bizim sinir sistemimiz, çocukların bağışıklık sistemi alt üst oldu. Ve çoook düşündüğümüz, dönüp dönüp vazgeçtiğimiz, sonra tekrar aldığımız bir karar verdik. MG'yi kreşten aldık. Ama dediğim gibi sadece sağlık nedenlerinden dolayı..Herkes bana okulda ilk yılın zor geçeceğini söylüyordu ama bu kadarını beklemiyordum. Belki MG tek çocuk olsa, ben çalışmak zorunda olsam, UE biraz daha büyük olsa vs vs.. Ama şimdilik böyle bir kararımız var.. Zaten dün zorunlu eğitime başlama yaşının 5 olduğunu öğrendim, şok oldum. Kuzular biraz daha takılsın böyle:)
***
İlk yazı için bu kadar yeterli bence. Buradalarda ve iyi olduğumuzu söylemek isterim, öperim..
Bu da bizi aldatan bahar günlerinden birinde bir pazar pikniği..


2 yorum:

neslinin atölyesi dedi ki...

eviniz arabanız hayırlı olsun, allahım ödeme kolaylığı versin, çocuklarınıza da geçmiş olsun zor bir kış olmuş. iyi hafta sonları sevgiler

a. gizem dedi ki...

hayırlı olsun :)