Biri beni durdursun!!!

4 Temmuz 2012 Çarşamba



Aklıma yeni evle ilgili her gün yeni bir fikir geliyore!! Kapı girişi, çocuk odası, marin tarzı, uçuşan minik kuşlar, duvar stickerları... Bazen hepsi birbirine karışıyor, aldıklarım, alacaklarım..Biraz ara verip nefes alıyorum, kart limitini de zorlamadan indirimleri kaçırmıyorum.. Bi de şansımıza çok çok yakın açılan midtown var. Büyük şehirlerdeki klasik alışveriş merkezlerinden. Ama Bodrum'da bu denli büyük ve kapalı alışveriş merkezi olmadığından, şoka girdik hepimiz :)
İştee aldıklarımdan bazıları..





Büyük ayna ve aksesuarlar, Boyner'den. Aslında Oasis'te cücük kadar bi boyner vardı ama bu yeni açılan daha çok hoşuma gitti. Zira Bodrum'daki mağazalar çoğunlukla ayıp olmasın diye açılan cücük boyutlarda olanlar. Bi İzmirli olarak Konacık'taki YKM'ye güldüm hatta. Konak'takinin onda biri kadar..
Neyse işte aldım bişeyler. Bikiniye bayıldım, sunsette 40 tayyiplirası. Çocuklara zaten neredeyse hiç indirim dışı bişey almam, alamam, vicdanım elvermez.Zaten giydiği şurda bikaç ay. Üstelik Koton'da ve özellikle LCW'de çokçok uygun fiyata, çok güzel şeyler var. Ama hep de kızlara göre. Zaten LCW'de o eblek maymun resmi olmayan bişey yok. O yüzden Uluç Ege'ye şu fötr şapkayı kaçırmadım. Koton'da 13 tl.. Elbiseler de 15-25 tl değişiyor. Bi de Kipa'nın çocuk reyonunda fiyatlar çokçok uygun. Kot ve eşofman altı çok güzel ve kış için 8tlye alındı.

Banyo için de kaptanın özel isteği vardı. Minik sepette, minik havlular. Madame Coco'da %50 var. Onu da tavsiye edebilirim..
Alırken iyi de anlatırken sıkılıyorum aslında biraz..

Onun dışında bi gün bahçe, köy, bi gün deniz rutinimiz devam ediyor..
Öpüyoruz..


1 yorum:

a. gizem dedi ki...

güle güle kullan hepsini