Bizim günahımız ne M&S

10 Ekim 2008 Cuma


Sadece büyük indirimlerini kaçırmam Marks ve Spencer kardeşlerin. Onun dışında bana gereksiz şekilde pahalı gelir. Bir kazağa 100 ytl verince insan neden üşüsün ki kış boyu, sarıl kazağına otur artık :)
Ama tabii ki kendi hemşerisine kıyak geçmiş M&S.
Alt üst olan dünya ekonomisinde yeni evlenecekleri fuzuli masraflara karşı uyarmış, bizim çooook alışkın olduğumuz kemer sıkma politikasını aşılamaya çalışıyor.
Firma, poliamid, polyester ve asetat malzemelerinin kullanımıyla üretilen ve krizden önce 150 sterline satılan gelinlikleri stoklarını tüketmek amacıyla 15 sterline internetten satışa sunmuş. Yaklaşık 36 ye ta le gibin gayet makul bir fiyata tekabül ediyor ki, insan gelin olmasa da alır, koyar bir köşeye bu gelinliği. Bizim tarlatan manyağı pamuk prenses gelinliklerimiz yanında gayet hoş ve sade ayrıca..

2 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ay sen lohusasın be elf. ne işin olur gelinlikle duvakla tarlatanla. şaka bir yana melek güneşlen alakalı derdin tasan pek yok sanırsam ki britiş pipıl kısmına özendin. bu da güzel bi haber.

a. gizem dedi ki...

bu gelinlik de hoşmuş ama elfeyp' cimm bu gelinliği bence herhangi bir özel akşamda da giyebilirsinnn sankii :) yani onu hayatta bi kez giyeceğiz dimi ? :) azıcık da kabarık oluversin be şeker!