Melek Güneş'den sezonluk haller

30 Kasım 2008 Pazar




Bodrum'da havalar bi tuhaf. Ya çok güneşli ya da buzz gibi ayaz. Bugünlerde en çok melek güneş'i hasta etmekten korkuyorum. Halimiz bu işte bu aralar. Ne giysek bilemiyoruz :)

5 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

len maymun ettiniz çocuğu. bir halay başı, bir plaj kızı... ne bu be.. bak elfcim, kızın kocaman olunca bakacak albüme, teker tekeeer yırtacak bu fotoları.

Adsız dedi ki...

maşallah elfcim:)

Adsız dedi ki...

günayyyyyyyydııııınnnn. beni sabah sabah maymun ettınız ikinizde. sabah 8 den beri blogunuzdayım.nerden baktım mailime... ayyy ölcem şimdi. çook duygulandım birebir yaşadım melek güneşimin gelişini keşke hep yanında olsaydım hamileliğin boyunca keşkee. seni hiç yalnız bırakmasaydım. ama seninle meleğimiz oluncaya kadar iki kere karşılaştık ilk karşılaştığımızda 3 aylıktı. sonraları eyp görüştük ama sen hep izmirdeydın izmirde olduğun zamanlar denk geldi. ama enson ben gördüm doğuma girerken sizi.. kontrole gelmiştik orda olduğunu öğrenince yanına gelmek istemiştim. o günden belliymiş melek güneşimi çook seveceğim. çünkü ben ilk kez bir hamile karnına hemde doğuma gidecek olan birinin karnına dokunmuştum. allah işte melek güneşimi çoooooooook seveceğimdenmişş. canım benimmm. özledim onu.. bu blogla dahada bağlandım ençokta sana dedimya pek görüşmemiştik oyüzdende çook tanımıyordum seni ama çook hanımdın çook sakin çook şeker çoook naturell çook iyii olduğunda yüzünden belliydii. sen ne düşünürsün bilmem ama artık benden kurtuluş yooooooooookkkkkkkk. ne kızın nede senn artık hep yanınızdayımm. çüünküü;SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMM. kocaman öpüyorumm ikinizidee. haa bu arada ben kimmiyimmm FFFYYY mucuukk

a. gizem dedi ki...

yaw o ne şeker surat yawww!
gözlüklü fotoya bittimmm, dudak, bakış maaşallah diyor ve susuyorum... çok şekersin mg!

L@L dedi ki...

çook şirin ya maşallah bu güzel kıza :) tombiş yanaklarından öpüyorum!